Przystawki
Salami Spianata Piccante, szynka cotto, szynka parmeńska, sar lazur, mozzarella, Grana Padano, ser Favita, papryka pepperoni, orzechy
Zupy
Dania główne
Curry z kurczaka w pikantnym sosie pomidorowo-maślano-śmietanowym z ryżem
z ziemniakami, brokułem, groszkiem cukrowym, szpianakiem oraz fasolą edamame
podawana z fasolką szparagową , pieczonymi ziemniakami i sosem grzybowym
z frytkami, majonezem, piklami i chilli
podawana z puree ziemniaczanym i karmelizowaną marchewką baby
podawany z frytkami i sosem aioli i colesławem
podawane z frytkami i sosem aioli i colesławem
podawane frytkami w przyprawach i czerwonym colesławem
Sałatki
sałata rzymska, pomidorki koktajlowe, grillowany filet z kurczaka, boczek, sos cezar, grzanki
mix sałat, rzodkiewka, pomidorki cherry, ogórek, krem balsamiczny, cytrusowy winegret, kwiaty jadalne
Pasty
z serem Grana Padano, śmietaną, pietruszką i boczkiem
z cukinią, szalotką, suszynymi pomidorami
w sosie śmietanowym z truflami i Grana Padano
z cukinią, bakłażanem, czarnymi oliwkami, chilli i Grana Padano
w emulsji winno- maślanej z cebulą, czosnkiem, chilli i pietruszką
